Kategoria: włoskie towary
11 zł
Maka do wypieku pizzy:
- idealna konsystencja
- wypieki miękkie i elastyczne
- śnieżnobiały kolor
- wysokie stopień zmielenia
- indeks W300 - duża zawartość glutenu
Rozróżnienie mąki na silne i słabe dotyczą zawartości glutenu w mące. W włoskich mąkach za siłę mąki odpowiada indeks W:
✔️mąki od W90 do W160 to mąki słabe o niskiej zawartości białka, przeznaczone do produkcji ciastek lub herbatników
✔️mąki z indeksami W160 - W250 - mąki o średniej sile - do wypieku pizzy czy foccaci
✔️mąki o indeksie powyżej W300 - to mąki silne do długiego wyrastania
Ławka do kawy - marka, która wprowadziła na rynek wyjątkowe napoje kawowe z naturalnymi dodatkami.
Prowadzimy sprzedaż kaw autorskich odmian oraz różnych towarów, które smakują do kawy.
NA SKRÓTY
NIP 7743281968
REGON 526634750
Ławka do kawy Spółka jawna, wpis do KRS - 0001062743
GODZINY OTWARCIA
Poniedziałek - Niedziela
9:00 - 19:00
KONTAKT
Al. F. Kobylińskiego, 2
09-400, Płock
Podwale Staromiejski, 90
80-845, Gdańsk
tel. +48 884-788-954
tarasiukdcg@gmail.com
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2023 Ławka do kawy. Projekt i wykonanie Ławka do kawy